Tuesday, July 4, 2017

Double the comfort. Double the love.



Да намериш перфектния чифт обувки е като да намериш сродната си душа.
Можеш да му се довериш на 100 процента и да си сигурен, че няма да те прецака във възможно най-неудобния момент! Знаеш, че ще ти бъде опора във всяка ситуация и няма да те предаде. Сигурен си, че колкото и да е труден пътя, не бива да се плашиш и за секунда, защото ще го извървите заедно. Двамата. Заедно. Винаги. На 100 процента.
За обувките ли говорехме? :D


Иска ми се да съм от момичетата, за които перфектният чифт обувки са супер високи и супер стилни токчета, с които с еднаква увереност вървя по гланцирания под на мола и разместените плочки на бул. Сливница...
Ама не съм.
Важното е, че Цонко няма нищо против това.
За мен перфектният чифт обувки са красиви и удобни маратонки. Бели, задължително! Защото едни маратонки са 100 пъти по-готини, ако са бели.
И ако мога да накарам един и същи чифт да изглежда супер готино в каквато и комбинация да го съчетая, то имам пълното право да го нося с увереност, оставяйки далеч назад високите обувки за ежедневието. В този мини проект ви доказвам това. И не само. А и че същото правило важи и за господата.
И преди да си помислите, че с Цонко сме една от тези двойки:


...искам да ви кажа, че класическият дизайн на перфектната маратонка е нещо универсално и вечно. Способността да бъде създадена обувка еднакво удобна и практична, която едновременно осигурява сигурност и отнема цялото напрежение на стойката, за мен се равнява на изкуство.
A ако е готино да намериш перфектния чифт обувки, то много по-готино е да откриеш онзи човек, който те намира за перфектен точно такъв какъвто си. С всичките ти недостатъци, смотани страни и предпочитания. Дори и когато не си се покатерил на супер секси и супер готини, но безкрайно неудобни токчета. Даже и когато си свалиш гарда и от време на време започнеш да предпочиташ комфорта. Защото когато става въпрос за обувки, именно той е водещ.
Всички знаем, че маратонките далеч, далеч вече не са предназначени само за фитнеса или джогинг тренировките. Особено ако са толкова красиви! Стига да знаете как, те могат да намерят мястото си не само в ежедневното облекло, но и в работата, както и за малко по-официални случаи. Дори и с тюлена пола (за мен) и риза (за момчето)!
За да ви докажем това, с Цонко се разходихме из огромната селекция на Deichmann (аз - в приповдигнато настроение, както винаги, когато се окажа сред обувки) и не след дълго открихме перфектните маратонки, които днес рядко ни слизат от краката - олекотени, от ергономична материя и с красив изчистен дизайн.
А Николай дойде, за да свърши своята магия и да заснеме ето този безкрайно любим и пропит със смях, слънце и приятни емоции проект:

*За да гледате клипчето в HD качество, кликнете ТУК.
P.S. Краят ми е любим... you know ;)


А вие предпочитате ли маратонки за ежедневието? Смятате ли, че спортните обувки са подходящи за различни поводи?
Ако да - не пропускайте страхотната селекция на Deichmann! Особено сега! :)

*Photo and Video Credits: Vibrant Frame by Nikolay Yordanov

Follow Games of Fashion on:
FACEBOOK // INSTAGRAM

No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava