Thursday, December 22, 2016

Tom Tailor Gift Guide for HIM and HER



Когато става въпрос за подаръци, едно нещо винаги е вярно - Обожавам да ги избирам и подготвям и страшно много се вълнувам преди подаряването им!
Най-вече когато те са за хора, които наистина обичам и на които държа
Да, разбира се, допускала съм грешки, но напоследък се старая внимателно да слушам всичко, което ми се казва и сама да си вадя изводи за това какво би се харесало на любимите ми хора.
Моят коледен чувал вече е почти(!) пълен с всички подаръци, които съм намислила да подаря тази година. Казвам ПОЧТИ, защото все още има някои неща, за които се колебая, както и няколко такива, които тепърва предстои да мисля.
Но какво да се прави... да зарадваме обичаните от нас хора никак не е лесна работа.
Именно затова бих искала да споделя с вас своя Gift Guide за Него и за Нея, вдъхновен от есенно-зимната колекция на един от любимите ми брандове - Tom Tailor.
Харесвам изчистената кройка и Basic усещането на дрехите и аксесоарите на Tom Tailor, които ги правят подходящи за всички. Затова няколко дни преди Коледа споделям с вас любимите си попадения. 
Надявам се да бъда полезна, в случай че все още се колебаете относно някой коледен дар :)

💗 ЗА НЕЯ 💗

Топла прегръдка
Какъв по-добър подарък от топлата прегръдка на красивия пуловер? По този начин притежателката му винаги ще си спомня именно за вас, когато обгърната в уютната прежда, се изправя смело срещу минусовите зимни температури. Хубаво е пуловерът, който изберете, да бъде в нежен пастелен нюанс, за да може лесно да се съчетава с всички останали елементи в тоалета. Обърнете внимание на плетката. Този сезон едрите преплетени мотиви са много актуални. Есенно-зимната колекция на Tom Tailor предлага точно такива модели, които освен това позволяват лесно комбиниране както с дънки и панталони, така и с поли или върху рокля, което е доста практично.


Финален завършек
Не познавам жена, която да не харесва шалове. Аз лично имам поне десетина, които много често сменям. Шалът винаги е чудесен подарък. Изберете обемен модел с красива плетка, който да бъде като нежна и топла прегръдка в студените зимни дни. Ако познавате дамата, за която е предназначен подаръка, може да съобразите цвета на шала в зависимост от любимото й палто. Черно-бялата комбинация обаче винаги е перфектният класически избор, с който няма как да сгрешите.


Внимание към детайлите
Портмонето е едно от онези неща, които използваме по-често от всички останали. Следователно се износва по-бързо от всеки друг аксесоар в гардероба ни. Незнайно защо обаче за смяната му се сещаме най-рядко. Замислете се. Колкото и обувки да имаме, продължаваме да си купуваме още и още, но макар да имаме само едно портмоне, си го носим без значение от състоянието, в което се намира. Именно затова подаряването на красив и висококачествен модел винаги е приятна изненада и разнообразие в ежедневието. 
За да не сбъркате при избора, оглеждайте се за по-класически дизайни в неутрални цветове. 
Друга готина идея за подарък, който винаги ще бъде от полза за своя притежател, е красив и практичен чадър с интересна шарка и от устойчив материал, който няма да остави собственика си при първия по-силен вятър.


💙 ЗА НЕГО 💙

Плетива за уют 
Винаги съм имала огромна слабост към мъжките пуловери. А и към мъжете в пуловери... ;D За мен това е една от най-стилните и практични мъжки дрехи за студения сезон. Може да бъде носен върху тениска, риза или пък самостоятелно и всеки път изглежда по различен начин! Tom Tailor предоставя някои от най-стилните модели за този сезон. Синьо-бялата гама е класически избор за господата, защото отива какво на светла, така и на тъмна коса, а също така се съчетава с всички нюанси дънки.


Класически играчки
Кои аксесоари са най-важни за един мъж? Часовника, колана и портфейла му. Признавам си, че все още не мога да подарявам Ролекси, но колани и портфейли винаги бих препоръчала за подарък за любим мъж, баща или близък приятел. За да бъдете уверени в избора си, оглеждайте се за класически модели от висококачествена кожа, безкомпромисна изработка и внимание към малките детайли. В това отношение в Tom Tailor може да откриете огромно разнообразие от страхотни Basic модели портфейли и колани.
И ако се спрете на портфейл като подарък, в никакъв случай не забравяйте да оставите вътре паричка преди да го подарите!

Топлият шал, продружен от ръквици, също е една страхотна и практична идея, която обаче задължително трябва да съобразите със стила на въпросния господин. Класическите тъмни модели са сигурен избор.


Практично и стилно
Какво никога не може да има в повече един мъж? Ризи, разбира се! Именно затова те са страхотна идея за коледен дар. Тук обаче става въпрос за подарък на близък господин, чиито размери дрехи са ви добре познати. Карираната риза е класически избор за ежедневието, който може да бъде носен както с дънки и яке, така и с панталон и сако. Изберете цвят, който е предпочитан от вашият близък, за да сте сигурни, че подаръка ви няма да завърши забравен на някоя закачалка в гардероба му.


P.S. В момента във всички магазини на Tom Tailor ще ви посрещнат изкушаващи предпразнични намаления, които правят избора на подаръци още по-лесен!

Техни магазини може да откриете в: 
София (Paradise Center, Serdika Center, The Mall, Ring Mall, Bulgaria Mall, Mall of Sofia), Пловдив (Mall of Plovdiv), Плевен (Panorama Mall), Стара Загора (Park Mall, Galleria Mall), Варна (Grand Mall), Бургас (Galleria Mall Burgas)

А вие какво бихте подарили на любим човек?
Пожелавам ви магическа Бъдни вечер и щастлива Коледа <3 br="">

Follow Games of Fashion on:



No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava