Tuesday, October 18, 2016

Pink Gold, baby



Ако сте посещавали този блог и преди, няма как да сте пропуснали моето огромно увлечениe по Silver Lining тенденцията. Обожавам дръзкия начин, по който металическите отблясъци карат един тоалет да изглежда. Сякаш имат силата да ти придадат допълнителна доза увереност. Да не говорим, че моментално се превръщат в основен акцент на всяко облекло. Спомням си колко странно реагираха част от познатите и приятелите ми, когато преди няколко години започнах да нося сребърни сандали и кецове, които тооолкова много си обичах! Бързо след това обаче тенденцията се разпространи и вече не беше толкова учудващо, а на мен, разбира се, нито за секунда не ми омръзна! Защото металическите отблясъци са като хамелеон. Те могат да приемат нюансите и стила на всеки тоалет и винаги намират мястото си в него. Тази гъвкавост и огромна свобода при съчетаването няма как да не се харесат на любителите на модата.
Именно честото присъствие на този тренд в колекциите им е едно от нещата, които винаги са ме привличали в PINKO и с времето са го превърнали и в един от безспорно най-любимите ми брандове. Както и по време на снимките на ТОЗИ пост, така и сега, просто не успях да се сдържа от момента, в който я видях на закачалката. НЕЯ! Прекрасната миди пола по тялото в нежен розов нюанс. С материя, която улавя всяко движение и напомня за опаковката на любимия ви шоколад или пък за вкусен бонбон. Определено хваща погледа, нали?
Перфектната й комбинация е нежен копринен топ във винено червено, който отлично кореспондира на ластика в горната и част. Oversize бомбър якето с шарен милитъри принт пък придава търсената доза бунтарско усещане.
Между другото... ясно осъзнавам каква слабост са ми бомбър якетата. Съчетаването им е страшно интересно и безпроблемно. Затова не пропускайте да се огледате за едно подобно тази есен. Самият им дизайн позволява да ги носите както с пола и рокля, така и с дънки. Абсолютен джакпот!
Дрехите, които аз избрах за този тоалет, са част от разкошната есенна колекция на PINKO, която този път е оцветена в нежните нюанси на винено червено, бордо, розово, както и тъмно синьо за дързък акцент.


Top: PINKO FW16
Skirt: PINKO FW16
Bomber Jacket: PINKO Fw16
Shoes: Bershka

*Photo Credit: Vibrant Frame by Nikolay Yordanov

А вие харесвате ли металическите отблясъци? Обичате ли да носите тази тенденция в ежедневието?

Follow Games of Fashion on:
FACEBOOK // INSTAGRAM


No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava