Tuesday, November 24, 2015

First Inpressions from REALASH Eyelash Enhancer



По принцип съм много скептична, когато става въпрос за различни разкрасителни процедури, защото в дълбоко в мен още лежи убеждението, че всичко си е до ген. Или имаш хубава кожа и коса или не... и нищо не може да се направи по въпроса. С течение на времето обаче започнах да се убеждавам, че не е така и нещата всъщност опират до правилната грижа. Може би тази промяна в мнението ми настъпи, когато с нежелание установих, че безсънните нощи, прекарани в танци и забавления, започват да дават отражението си на сутринта и е крайно време да предприема някакви мерки в грижата за кожата/косата/ноктите и т.н.
Но макар и да стигнах до този извод, все още си оставам фен на максимално естественото. Не че не ми харесва как изглеждат удълженията в косата или перманентния грим на някои жени, но просто не е за мен. 
И така. Като изключим нормалните неща, които всяка жена на света иска да притежава - като здрава и блестяща коса, плътни устни и големи очи - има още нещо, което би било хубаво ако ни е щедро дарено още при раждането. Големи и изразителни мигли.
Уви, моите са си съвсем нормални... 

Обмисляла съм варианта за мигли косъм по косъм, но съм много страхлива, когато става въпрос за хора, които ще човъркат нещо около окото ми. Нещата стигат до такава степен, че когато ме гримират, гримьорките се борят с поставянето на черен молив по няколко минути :D
Когато от Realash се свързаха с мен, за да ми предложат да изпробвам подобрената формула на прочутия им серумна мигли, веднага се съгласих! Поради две причини - 1. Преобладаващото мнение на прекрасните ми съ-блогърки беше, че серума наистина действа и 2. Умирах си да го пробвам и аз!


Вече мина един месец и няколко дни, откакто го използвам. В началото бях много скептична, но истината е, че действително има резултат! Не мога да кажа, че миглите ми са се удължили, но безспорно са се сгъстили!
Начина, по който използвам серума, е като го поставям като очна линия над горните мигли вечер преди лягане. (Признавам си, пропускала съм 2 вечери) От бранда ми препоръчаха използването му в продължение на 3 месеца, затова имам още доста време, за да си доизградя коректно мнение. Но ако това е резултата само след месец, нямам търпение за следващите два!
Ще ви държа в течение :)





Follow Games of Fashion on:

No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava