Wednesday, July 1, 2015

Kristina's Beauty Tips: Gerard cosmetics Lipsticks – Buttercup & Tequila Sunrise




 След половин година прекарана в слушане на това как тези червила ту "Чакам ги, ще пристигнат", ту "Ооо, аз съм се отказала вече" те вече са тук, а деня, в който пристигнаха си беше празненство! Защо ли? Тя вече има тооооолкова много червила! Какво са още две? А и какво им е толкова специалното? След като изказах на глас това мое учудване, последва задължителното "Преславаааааа.... нищо не разбираш! Тези червила са......" всъщност, май ще бъде по-добре да чуете края на историята от Криси, защото аз със сигурност ще пропусна нещо важно! :D
-xoxo, Преси 
 *****

6 месеца чакане, които си заслужаваха всеки ден! Gerard cosmetics Lipsticks – Buttercup & Tequila Sunrise

Предполагам всяка една от вас гледа Youtube beauty гуру-та и има своите фаворитки. Ако не знаете какво са това – това са момичета, които имат свои канали в Youtube, в които се говори основно за грим. Тези youtube-рки са много популярни и Youtube e тяхната основна работа и препитание. Ето някой от най-популярните, според мен:

Carli Bybel - 2,946,927 subscribers

 

Kandee Johnson - 3,008,802 subscribers


 


Nicole Guerrero - 2,197,297 subscribers


   Shaaanxo - 1,825,845 subscribers



И на последно място, но на първо в сърцето ми – Jaclyn Hill - 2,093,344 subscribers

 

Няма да е зле, да навлезем в същината на този пост – а именно, за да не се чудите, защо пък бяха тези Youtube beauty гуру-та, покупката на тези червила беше повлияна от Джаклин Хил. Неслучайно тя е моята любимка – тя е от тези момичета, които когато видиш за първи път си казваш „Леле, тази колко е дразнеща с този писклив глас!“, но в течение на времето започваш да усещаш връзка с нея, следейки я в Instagram, Snapchat (не ме мислете за stalker, моля ви…) Тя е крайно истинска и определено, когато искам да релаксирам, го правя най-добре с нейно видео.

 
Червилото Buttercup на американската марка Gerard Cosmetics e нейно дело, буквално. Ако сте гледали нейни видеа, няма как да не знаете, че тя е може би най-големия фен на Nude визията в сенките и продуктите за устни. Buttercup e най-прекрасния Nude/pink цвят, който някога сте виждали. И с това не се изчерпва всичко – финиша му е матов, но слагайки го на устните си, все едно сте сложили балсам за устни под червилото, дълготрайно е, може да се носи без грим, също така може и да е перфектния завършек на по-силен очен грим, както и на обикновен ежедневен грим. 
 


Когато се реших на поръчката на тези червила (не съм от хората, които ще си поръчат нещо чак от Америка и ще го чакат 6 месеца) се падаше точно около Black Friday и двете червила бяха на промоция, така че общо за тях и доставката им до България трябваше да платя 40 лева. До тук добре, но мисля, че всички знаем какво се случва в Америка покрай въпросния Черен петък. Та и моите червила се бяха изгубили някъде по пътя, трябваше да ми ги изпращат наново, дълга и широка … 6 месеца са си 6 месеца, тотално се бях отказала да ги чакам. Но те в крайна сметка взеха, че се появиха и, о Господи! 


Tequila Sunrise е прасковен, коралов цвят, абсолютно подходящ за лятото. Ако трябва да съм честна, поръчах го единствено, защото промоцията беше за две и реших Why not?(не че нямам достатъчно червила в коралов нюанс, но нали знаете, че те никога не са достатъчно…) Но интересното, което забелязах е, че Tequila sunrise е една идея по-сухо от Buttercup. Засъхва буквално на устните и преди него е хубаво да се сложи лек слой балсам. Но пък цвета е веднъж, красив светъл корал, който ще отива на всякакъв цвят кожа!



Поръчах тези две червила на шега, но качеството си е качество. Препоръчвам горещо на всеки, който има нервите да изтърпи дори и малко по-малко време за доставка, но мисля, че Buttercup е задължителен продукт за всяка жена. 


А на вас случвало ли ви се е да чакате толкова време поръчки? 

- Love, Kristina <3 


(Follow Krisi on Instagram!)

FACEBOOK / INSTAGRAM

7 comments:

  1. 6 месеца е доста време - радвам се, че си е струвало! Коралът изглежда страхотно :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Заслужаваше си! Много ти благодаря!

      Delete
  2. OMG, OMG, OMG I love Jaclyn and her line! Cant understand a word :D But you look pretty and the lipsticks are amazing! You lucky, I think they dont ship to my country...

    ReplyDelete
    Replies
    1. I'm sorry, I'll try to write my next post in English also. Every Jaclyn fan is my friend, it's sad that you cannot try the lipsticks but for your sake, I wanted her Morphe palette but when I finally decided to order it, they were out of stock :( Thanks for your comment and compliment!

      Delete
  3. Цветовете са разкошни, а пък опаковката е толкова луксозна, останаха ми очите! Един път чаках 6 месеца за една пратка от Китай, и аз така бях вдигнала ръце вече, мислех че са отвлекли кораба или е потънал :D
    Много са ми антипатични пискливите влогъри, но си напълно права, с течение на времето спира да ти прави особено впечатление и даже ставаш фен :D
    Браво, много хубаво ревю!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Много ти благодаря! Надявам се и твоето чакане да е било оправдано в крайна сметка!

      Delete
    2. Много ти благодаря! Надявам се и твоето чакане да е било оправдано в крайна сметка!

      Delete

Thank you for visiting!
Your comments make my day brighter :)

-Preslava